Toerlezjoere

Bezoek

Uiteraard vinden wij het erg fijn dat wij de genoegens van onze tuin ook met andere tuinliefhebbers kunnen delen. En omdat een tuin in alle seizoenen van het jaar een andere aanblik hebben, meenden wij dat ook onze bezoekers daar ook de kans toe moeten hebben omdat te bekijken. Daarom is ‘’Den Overkaent’’ ook het gehele jaar geopend, Van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Hoe lang doe je over een bezoek aan onze tuin?
Als je het snel wilt zien, kun er natuurlijk best in een half uurtje doorheen lopen. Ben je een tuinliefhebber dan heb je al gauw een uurtje nodig. Wil je veel vaste planten eens goed bekijken en ook de combinaties van de verschillende planten met heesters en bomen lekker in je opnemen, dan kost het al gauw twee uurtjes. Wilt u daarnaast nog lekker genieten en uw boterhammetje nuttigen, ga dan gerust uw gang. Zijn wij zelf in de tuin dan kunnen wij u ook tegen een zeer schappelijk prijsje, iets te drinken aanbieden. Ook voor verenigingen, reúnies of andere gezelschappen is hier altijd iets leuk te organiseren. Komt u met een grotere groep dan graag op afspraak. Een rondleiding is uiteraard ook mogelijk. Neem daarvoor dan even telefonisch contact op of stuur ons een mailtje naar; henkgoeijers@home.nl

Ook zijn er wel eens mensen of tekenclubjes die een hele ochtend of middag hier doorbrengen om hun hobby op papier tot uitdrukking te brengen. Met een beetje geluk kunt u ook de fotograaf nog wel eens tegenkomen die net bezig is om een bruidsreportage te schieten.

De entree is slechtss € 3.00 per persoon.   
U kunt dus altijd terecht en omdat er niet altijd iemand in de tuin is, vragen wij U beleefd het toegangsgeld, vóórdat u de tuin in gaat, in de daarvoor bestemde bus te deponeren. Ook staat aan de poort het rekeningnummer van de bank van Henk daar vermeld om de toegangsprijs eventueel over te maken.

Indien U met meerdere mensen wilt komen, dan hebben wij graag dat U dat op afspraak doet.  
U kunt Henk bellen, : 06-51246280 of zet wat op de mail: henkgoeijers@home.nl.  
Tegen een kleine vergoeding kan ik ook een rondleiding geven door de hele tuin. Dat duurt meestal een half uur tot drie kwartier. Het leuke daarvan is dat ik u probeer wat extra informatie te geven over verschillende soorten planten en het mooie voor mij hieraan is dat ik ook van mijn gasten best nog het een en ander kan opsteken.
Maar ook kunnen wij U eventueel nog verwennen met een lekker kopje koffie, thee of ander drankje.  

Veel mensen komen graag bij ons op bezoek, en wilt u weten wat er bij ons in de buurt nog meer te doen is kijk dan eens op de site van: toerisme de Baronie, dan zult u zien dat er hier in midden Brabant van alles te doen is.


Dus Henk heet U van harte welkom in ‘D’n Overkaent’