Toerlezjoere
Klik hier om met een heli door de tuin te vliegen

Bezoek

Uiteraard vinden wij het erg fijn dat wij de genoegens van onze tuin ook met andere tuinliefhebbers kunnen delen. En omdat een tuin in alle seizoenen van het jaar een andere aanblik hebben, meenden wij dat ook onze bezoekers daar ook de kans toe moeten hebben omdat te bekijken. Daarom is ‘’Den Overkaent’’ ook het gehele jaar geopend, Van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Hoe lang doe je over een bezoek aan onze tuin?
Als je het snel wilt zien, kun er natuurlijk best in een half uurtje doorheen lopen. Ben je een tuinliefhebber dan heb je al gauw een uurtje nodig. Wil je veel vaste planten eens goed bekijken en ook de combinaties van de verschillende planten met heesters en bomen lekker in je opnemen, dan kost het al gauw twee uurtjes. Wilt u daarnaast nog lekker genieten en uw boterhammetje nuttigen, ga dan gerust uw gang. Zijn wij zelf in de tuin dan kunnen wij u ook tegen een zeer schappelijk prijsje, iets te drinken aanbieden. Komt u met een grotere groep dan graag op afspraak. Een rondleiding is uiteraard ook mogelijk. Neem daarvoor dan even telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. (zie onder "contact")

Ook zijn er wel eens mensen of tekenclubjes die een hele ochtend of middag hier doorbrengen om hun hobby op papier tot uitdrukking te brengen. Met een beetje geluk kunt u ook de fotograaf nog wel eens tegenkomen die net bezig is om een bruidsreportage te schieten.

De vergoeding die wij vragen is een lachertje, slechts € 3.00 per persoon.   
U kunt dus altijd terecht en omdat er niet altijd iemand in de tuin is, vragen wij U beleefd het toegangsgeld vóórdat u de tuin in gaat in de daarvoor bestemde bus aan het entreegeld te deponeren. Het is jammer dat sommige mensen daar misbruik van maken, maar wij vertrouwen erop dat U dat niet doet.

Indien U met meerdere mensen wilt komen, dan hebben wij graag dat U dat op afspraak doet.  
U kunt ons bellen, liefst op de mobile: 06-51246280 of indien geen gehoor, de huistelefoon 0161-451666 of U zet wat op de mail via deze website of direct: henkgoeijers@home.nl.  
Tegen een kleine vergoeding kan ik ook een rondleiding geven door de hele tuin. Dat duurt meestal een half uur tot drie kwartier. Het leuke daarvan is dat ik u probeer wat extra informatie te geven over verschillende soorten planten en het mooie voor mij hieraan is dat ik ook van mijn gasten best nog het een en ander kan opsteken.
Maar ook kunnen wij U eventueel nog verwennen met een lekker kopje koffie, thee of ander drankje.  

Veel mensen komen graag bij ons op bezoek, maar vooral als men van iets verder vandaan komt probeert men aansluitend op dat bezoek nog iets in de buurt te vinden wat ook een bezoekje waard zou kunnen zijn. Dan adviseren wij u eens op: www.bus-idee.nl te kijken, daar is het mogelijk om op een hele makkelijke manier uit te vinden wat er bij ons in de buurt nog meer te doen is. Van een bezoek aan een struivogelfarm, een edelhertenboerderij, of een hortensiakwekerij en nog veel meer. Op deze site staan heel veel verschillende zaken die misschien interessant voor u kunnen zijn.

Dus Henk heet U van harte welkom in ‘D’n Overkaent’
(Wies is helaas in 2018 overleden)